Minicamping de Loenense Brug

Inmiddels zijn we geopend en de eerste gasten hebben al genoten. Het is erg mooi geworden. Wij doen er alles aan om een zo duurzaam mogelijke en natuurvriendelijke locatie voor onze gasten te maken en te houden.

 

Minicamping

De Loenense Brug is een sfeervolle minicamping met een prachtige ruime opzet. De 15 locaties zijn allemaal ruim en bieden een weids uitzicht over het weiland. De kampeerplekken liggen allemaal op het terrein naast onze woning, dus u verblijft echt op het erf. Vanaf de camping stapt u zo de natuur in. Maak prachtige fiets-, kano-, motor- of wandeltochten in het bosrijke Loenen, Beekbergen, Hoenderloo. Kortom, in een prachtig stuk van de Veluwe. Het dak van de kapschuur is voorzien van zonnepanelen die de warmtepompboilers voeden. 

 

Kamperen op onze camping is heel rustgevend. Tegelijkertijd biedt de omgeving genoeg avontuur. De camping ligt op de zoom van de mooie Veluwe.

 

Avontuur 

Er zijn mooie fietsroutes aangegeven (ook digitaal met app's) zodat u door de bossen, langs de Loenense waterval, het Apeldoorns Kanaal of over de uitgestrekte heidevelden en weilanden kunt genieten van de mooie natuur wat de Veluwe te bieden heeft. U fietst of wandelt zo de meest prachtige paden op vanaf de camping. U ervaart het echte buitenleven!

 

Een dagje winkelen? Breng dan een bezoek aan Apeldoorn of Arnhem. Ook liggen de gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer dichtbij. Hier vindt u diverse restaurants en leuke winkeltjes. Dieren, Eerbeek of Apeldoorn is zelfs per stoomtrein te bereiken. Het station is op loopafstand.

 

Campinginformatie

Onze camping beschikt over ruime kampeerplekken voor tenten, caravans, campers en vouwwagens. Al deze plekken zijn ruim opgezet en beschikken over elektra 6A. Ook staan er 2 knusse POD's (Tiny House of luxe trekkershut) en 2 comfortabele safaritenten en deze beschikken over elektra 10A. Op termijn is er op de hele camping gratis Wifi te gebruiken.
De kapschuur is voorzien van een gendervrij verwarmd sanitairgelegenheid waar u 3 douches, 3 wastafels en 3 toiletten vindt. Ook is er een wasmachine tegen vergoeding te gebruiken. Er is een afwashoek gecreëerd hier zijn 2 (af)wastafels en een afgescheiden uitstort voor het chemische toilet geplaatst.

Onder de overkapping van de kapschuur is een gezellige ingerichte buitenkeuken geplaatst, onder andere voorzien van een elektrisch fornuis met oven, koffiezetter, vaatwasser, gootsteen met koud en warm water, koelkast en vrieskast. Hier kunt u kokkerellen, uw vaat doen, uw drinken en vers eten koud houden, maar ook van een wijntje genieten en een boek/e-reader lezen. Voor de koudere avonden staan er twee heaters die met beleid kunnen worden gebruikt.

De bovenverdieping van de kapschuur is voorzien van 2 gastverblijven. Deze kamers zijn voorzien van heerlijke boxsprings. De voorkamer is een ruime kamer voor 4 personen en heeft naast de boxspring een slaapbank. De achterkamer is een knusse kamer geschikt voor maximaal 2 personen.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

> U mag uw auto op uw eigen kampeerplek parkeren. 

> Huisdieren zijn, op aanvraag en alleen schriftelijk door ons bevestigd, welkom op de camping. De huisdieren dienen aangelijnd op het terrein
   te zijn. Zij mogen niet in de buitenkeuken of het sanitair komen. Uw huisdier is uw verantwoordelijkheid en zorg. Deze mag niet tot overlast zijn     voor de overige gasten.

> De aanleg van glasvezel in het buitengebied is uitgesteld. Helaas kunnen wij nog geen wifi aanbieden.