Trekkerstent

 

Sinds februari 2022 beschikken we ook over 2 kleine trekkerstenten. Maximale bezetting is gebaseerd op 2 personen. De 2 tentjes zijn basic ingericht en zonder stroom. Stroom is wel op aanvraag aan te leveren. Daarnaast zijn de tenten als volgt :
1) Trekkerstent (pl.2) Basis
    Deze tent is voorzien van een 2 tal veldbedden (afmeting b. 78 x l. 192 maximaal toegestane gewicht 75 kg), een voorraadkist waarin u,                uw bagage kan opbergen, een klamboe, een kampeerlamp met usb aansluiting t.b.v. uw mobiele telefoon en een terraszitje.
    Slaapzak, kussen en handdoek als set of apart is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.
    Eigen kampeermaterialen kunnen in deze tent gebruikt worden (i.p.v. een veldbed kunt u uw eigen luchtbed/matras en beddengoed gebruiken)

2) Trekkerstent (pl.3) Basis+
    Deze tent is voorzien van een 2 tal 1-p boxspring, een reiskoffer waarin u uw bagage kan opbergen, een klamboe, een kampeerlamp met usb      aansluiting t.b.v. uw mobiele telefoon en een terraszitje.
    Slaapzak, kussen en handdoek als set of apart is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Verder kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw en alle voorzieningen aanwezig in onze buitenkeuken. In deze buitenkeuken vindt u een compleet keukeninventaris en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, elektrisch fornuis met oven, magnetron, koelkast, vrieskast, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een Senseo coffeepad apparaat.

 

   

Trekkerstenten Basis & Basis+

Trekkerstent Basis

Trekkerstent Basis+