Natuur

Op een aantal kilometer wandelen, langs de beek, komt u bij de Loenense Watervallen uit. U kunt wandelen en fietsen op het Klompenpad of bijvoorbeeld langs het landgoed de Krepel. U verblijft op bereikbare afstand van de mooie Hanzesteden Deventer en Zutphen. Natuurlijk zijn Park Berg en Bos, Hoog Soeren en de tuinen van Paleis het Loo zeer de moeite waard. Maar er is nog veel meer om te beleven en om te zien. 

Golf / Pitch & Putt

Wilt u graag een Hole-in-One slaan, dan kan dat ook prima. Op +/- 500 meter van de camping vandaan is Golfresort De Scherpenbergh te vinden. Zij hebben leuke aanbiedingen voor beginners. Hier kunt u ook rustig een drankje en/of een hapje doen en van de mooie locatie genieten. Nabij natuurgebied Bussloo vindt u ook Pitch & Putt Bussloo.

Wellness

Bij Thermen Bussloo kunt u genieten en heerlijk ontspannen. Uitgeroepen als Beste Uitje van NL 2017. Op korte afstand van de camping kunt u zich heerlijk terugtrekken en als herboren terugkomen. 

Zwembad en natuur zwemwater

Eén kilometer van de camping vindt u het Buitenzwembad Molenallee te Loenen
Natuurgebied Bussloo heeft een prachtig zwemmeer met strandjes. In de omgeving zijn ook genoeg overdekte zwembaden zoals Aquacentrum Malkander Apeldoorn of zwembad De Schaeck Twello te vinden.

Fietsen op de Veluwe

Fietsen in Gelderland
Het onderstaande artikel (linkje) informeert over fietsen in het prachtige Gelderland en bovendien worden er 3 verschillende routes op de Veluwe en in de Betuwe voorgesteld.

 https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/fietsregio-gelderland

Er zijn nog zoveel meer culturele bezienswaardigheden en activiteiten op te noemen, meer informatie kunt u krijgen bij de familie Broekhof