Reactie plaatsen

Reacties

Ronald en Ingrid
10 dagen geleden

Wij zijn hier tijdens Pinksteren met vrienden geweest. Kleinschalige camping maar groots van schoonheid en voorzieningen. Aan werkelijk alles is hier gedacht. Veel kleine en grote campings bezocht maar deze staat wel als 1 van onze favorieten te boek. Wij komen hier zeker nog wel eens terug. Top!

Merel & iwar wempe
een jaar geleden

2 nachtjes met Pasen geweest.
Fijne sfeer, netjes , schoon.
Heel erg prettig! Dank jullie wel

Jaap Schröder
2 jaar geleden

Ons jaarlijkse broer- & zussenweekend met kinderen en kleinkinderen dit keer op De Loenense Brug. Fantastisch gehad met 20 volwassenen en 4 kleintjes. Brandschoon en alles even smaakvol aangekleed. Ook genoten van de afwasmachine, koel- en vrieskast. Mooie uitvalbasis naar bossen en diverse steden. Zeer service-gerichte gastvrouw en -heer.

Hanneke
2 jaar geleden

Ik heb een heerlijke overnachting op jullie camping gehad. Als ik weer een keer in de buurt ben, meld ik mij zeker weer!

Jan en leny wullink
2 jaar geleden

Hallo Bianca en Raymond. We zijn goed thuisgekomen maar willen jullie heel erg bedanken voor jullie begrip en hulp. Het gaat nu iets beter maar heel zwakjes.We hopen jullie terug te zien op jullie mooie camping. Groetjes Jan en Leny

Henk en Ria
2 jaar geleden

Een fantastische camping met mooie buitenkeuken die compleet is ingericht met airfrayer, magnetron en de mogelijkheid om te koken. Toiletgebouw ziet er mooi en schoon uit en de plaatsen zijn ruim en er staan campingtafels. Raymond en Bianca doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Bezoek is welkom en daarvoor hoeft niet extra betaald. Door de buitenkeuken ook ideaal voor een weekend met groepen. De omgeving is prachtig voor fietsen en wandelen of kanoën op het kanaal. Wij komen graag eens terug.

Karin en Andre
2 jaar geleden

Opnieuw naar deze minicamping geweest. 2 nachten in de pod geslapen. Echt een aanrader als je van huiselijk gezelligheid houd. Alles, de pod, het sanitair is super schoon. En niet te vergeten de zeer gezellige buitenkeuken waar alles aanwezig is om zelf te koken. Wij komen er zeker weer terug. Ga zo door, jullie doen het echt goed!!!

E jasper
2 jaar geleden

Top! Wat een leuke camping, dit echtpaar heeft echt overal aan gedacht om het de gasten naar de zin te maken. P re achtige buitenkeuken met magneron, afwasmach.kookgelegenheid ed geweldig!!

Paul en Margreet
2 jaar geleden

Een heerlijke kleinschalige minicamping waaraan veel zorg en liefde wordt besteed. Het beheerdersechtpaar is buitengewoon vriendelijk en probeert het hun gasten echt naar de zin te maken.
Wij stonden er ruim een week met onze toercaravan waarbij we het laatste weekend ook een drietal verhuuraccomodaties voor onze kinderen, schoonkinderen en kleinkind hadden gehuurd. De voorzieningen zijn echt top: compleet en brandschoon . We hebben daarbij ook gebruik gemaakt van de kapschuur waarin zich een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur bevindt met voldoende zit- en eetgelegenheid voor algemeen gebruik. Compleet met heaters en sfeerverlichting. Dit is ons idee van een prettige camping. Het enige minpuntje is dat het verkeer hoorbaar is op de weg langs de camping, vooral in de verhuurtenten. In de caravan op het kampeerveld hadden we er geen last van ‘s nachts. Bianca en Raymond, bedankt voor het plezierige verblijf, jullie hebben ons gezin een aangename ervaring bezorgd. We komen vast nog weer terug.

Cees en Fien Banning
2 jaar geleden

Bij aankomst zijn we zeer vriendelijk ontvangen. We hebben genoten op de camping. Vooral de overkapping waar we elke avond uitgerust met heaters, zaten te kaarten. De camping ziet er zeer verzorgd uit. Als je een camping zoekt voor rust en kwaliteit moet je zeker hier naar toe gaan. Toppie !

Rating: 2.9285714285714 sterren
14 stemmen