Reactie plaatsen

Reacties

Thea van der Meulen
6 dagen geleden

Net een midweek achter de rug in een POD! Wat was dat leuk! Het kampeergevoel maar dan met de luxe van een heerlijk bed en prachtige buitenkeuken met alles erop en eraan, waar je vrijelijk gebruik van kon maken. ‘s Avonds in een heerlijke stoel bij een kachel een boek lezen, en in de ochtend je broodjes afbakken in de oven met een verse bak koffie. De wc-en douchegelegenheid brandschoon en coronaproof. Heel comfortabel allemaal, Bianca en Raymond bedankt voor jullie gastvrijheid 👍🏻

Leo en jeanne
een maand geleden

Het waren twee mooie dagen op deze mini camping met maxi gastvrijheid. Zelden zo een camping met uitgebreide mogelijkheden mee gemaakt. Hele gastvrije eigenaren. Goed systeem om de corona maatregelen in acht te nemen. Veilig gevoel.

Ria Veldhuizen
een maand geleden

Super Safari tent due erg gezellig is ingericht met heerlijke bedden. Smaakvol ingerichte gezamenlijke ruimte. En Schoon sanitair.
Erg aardige mensen
Een aanrader

Jos Janssen
2 maanden geleden

Zojuist terug van een mooi weekend op de loenense brug.
Waar wij geweldig werden ontvangen door de gast vrouw en gast heer.
Het is dan ook een schitterende mini camping die met veel passie is ingericht.We zullen er zeker weer terug komen.

Koos en linda
2 maanden geleden

Heerlijke dagen gehad in de mooie safarietent.. heerlijk geslapen op goede bedden en de dag gestart met een geweldig ontbijt wat gebracht werd. Alles is schoon en ziet er verzorgt uit..

S.Raat
2 maanden geleden

Na een verblijf op de deze camping van 2 nachten in een mooie nieuwe tent, compleet ingericht, met een mooi interieur en perfect bed, kunnen we niet anders zeggen top .Ook het compleet nieuwe sanitair en mooi opgezet terras nodigt uit voor zeker nog een bezoek, ook voor mooie motor ritten is dit een mooie plaats om te overnachten,Siem.

Raymond Broekhof
3 maanden geleden

Beste gasten,
Wij stellen het enorm op prijs als u hier iets vermeld over uw verblijf op onze camping. Alvast hartelijk bedankt en hopelijk tot gauw.
Hartelijke groet, Raymond en Bianca

Rating: 3 sterren
2 stemmen