Reactie plaatsen

Reacties

D. Meun & A ten Napel
4 dagen geleden

Geweldige fijne plek. Er is gedacht aan alle kleine details. Vriendelijke ontvangst. Gebruik van terras en buitenkeuken. Het was super. We komen zeker nog terug.

Karin en André
5 dagen geleden

Wat een super leuke mini camping. 1 nacht geslapen in de leuk ingerichte trekkershut met goede matras, Sanitair zeer schoon en super douches. Buitenkeuken niet gebruikt, maar alles is echt heel leuk ingericht. Uiterst vriendelijke eigenaren. Voor ons zeker weer een keer voor herhaling vatbaar. Ga zo door met jullie camping. Wij geven een vette 10

Arie en Mieke van den Berg
12 dagen geleden

Wij waren één van de vrienden van Wim en Ineke en onderschrijven wat zij schrijven, het was werkelijk TOP!
Raymond en Bianca zijn bijzonder gastvrij en doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Het sanitair is super schoon.
Voor volgend jaar weer gereserveerd.
Raymond en Bianca, een heel mooi seizoen toe gewenst en we zien er naar uit volgend jaar weer naar jullie camping te komen.

Hugo en Esmy
13 dagen geleden

Eind mei een paar dagen genoten van de gastvrijheid van Bianca en Raymond.....wat hebben ze het mooi voor elkaar.....alles mooi en netjes......zelfs een buitenkamer met alles er op en er aan.....een koelkast..diepvries..vaatwasser..gasfornuis..een grote kast serviesgoed waar je gebruik van mag maken.....en dat alles in een hele mooie omgeving.....wij komen zeker terug!!👍😊

Wim en Ineke Poort
17 dagen geleden

Begin mei genoten van ons verblijf in de mooie gastenkamer terwijl de rest van onze vriendengroep met de caravan op het veld stond. Samen konden we volop genieten van alles wat de buitenkeuken te bieden had: koffie, thee, alle apparatuur, borden, bestek. Dat kwam door het koude weer heel erg goed van pas. Zelfs een gezellige bos tulpen erbij! We zijn echt onder de indruk vd gastvrijheid van Bianca en Raymond. Volgend jaar zijn we er weer!!!

Martin en Ellen
17 dagen geleden

Wat een geweldige mini-camping met vriendelijke en gastvrije camingeigenaren.
Wij hebben genoten ondanks het mindere weer maar door de grandioze buitenkeuken met alles erop en eraan zoals vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaat en allelei soorten servies etc....
Een aanrader voor een ieder maar zeker als je met meerdere gezinnen gaat want dan kan je heerlijk vertoeven/eten in de gezellige buitenkeuken.
En sanitair krijgt ook echt een 10!

En zelfs op je verjaardag verrast door de Bianca en Raymond.....echt super lief.

Dus zeker een aanrader!

Lia en Nico
een maand geleden

Hier 4 dagen gestaan met de camper. Alles top. Zeer vriendelijke eigenaars. Sanitair zoals je het thuis ook wilt hebben. Komen hier zeer zeker terug.

Nicolien Kerkmeester
2 maanden geleden

Wij hebben 2x een weekend gekampeerd op deze camping, zeer vriendelijke eigenaren en een supergezellige en handige buiten-kampkeuken met alles wat je nodig kan hebben, leuke houten slaaphuisjes gezellig ingericht Prima sanitair en fijne omgeving!

Ger en Jeannet
6 maanden geleden

Wij hebben de maand augustus en 1e week september op de camping vertoeft, ondanks dat het slechts 8 km van huis is. Een heerlijke tijd gehad Raymond en Bianca zeer behulpzaam. Zelfs een aangepaste douchestoel aangeschaft zodat ik (minder valide) veilig kan douchen.
Een heerlijke camping om te vertoeven in deze corona tijd hebben we ons relaxed gevoeld
We komen zeker terug een vertrouwd plekje voor ons in deze buurt. Wensen Bianca en Raymond veel succes met de camping aan jullie gastvrijheid zal het niet liggen. Groetjes Ger en Jeannet

Saskia
7 maanden geleden

Mijn man en ik hebben genoten op de minicamping. Als echte kampeerders lieten we ons niet door veel regen en kou in de weersvoorspellingen tegenhouden. Het valt meestal mee. Dat viel dit keer tegen. Op de snelweg max 50 km/uur, wegens een zondvloed die duurde tot 's avonds laat. Gelukkig werden we heel gastvrij ontvangen. De start in een gastenkamer bespaarde ons heel veel nat gekleum. Toen de tent wel stond, was de Corona-proof buitenkeuken onde de overkapping een heerlijke luxe. Heerlijk vanaf de camping de Veluwe op gewandeld voor fikse dagtochten vol paddenstoelen en gefietst naar Zutphen en Deventer..De auto nauwelijks aangeraakt. Ondanks een relatief koud en nat weekje een heerlijk kampeervakantieweekje gehad.

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen